vineri, 12 octombrie 2012

Descoperim India: “Namaste India“, 12 – 14 octombrie 2012, la Muzeul Satului din Bucureşti


Dat fiind faptul ca India va fi una din viitoarele  mele destinatii am gasit informatia ca zilele acestea va avea loc la Muzeul Satului  din Bucuresti "Namaste India“, festival ce va cuprinde spectacole de muzica si dans (invitată specială  Srinwanti Chakrabarti, reputată dansatoare indiană stabilită la Paris, care va susţine pentru publicul din România o reprezentaţie de dans Odissi, forma veche a dansului tradiţional indian), ateliere, expozitii de fotografie, artizanat, gastronomie, etc.


"India este ţara unităţii în diversitate, spectacol multicolor ce îmbina o varietate copleşitoare de culturi, tradiţii, religii şi limbi vorbite. India este mai mult decât un loc pe hartă. Este o experienţă unică. Este sărbătoarea vieţii, tărâmul fascinant al contradicţiilor şi surprizelor. Orice încercare de a defini India în vorbe este săracă, insuficientă. De aceea, vrem să vă oferim o experienţă vie, să aducem o parte din spiritul Indiei în România!
Prin festivalul “Namaste India” îi încurajăm pe români să se apropie de această incredibilă cultură, să o descopere prin muzică, dansuri, literatură, film, fotografie, filosofie, turism, artizanat, gastronomie." (www.namasteindia.ro/)

Recomand acest site ca sa vedeti cam ce ma asteapta in India! Pe curand!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu